İçeriğe atla

Raleigh-RTP-Downtown Convenient Room #2

4,88 (42)Süper Ev SahibiRaleigh, Kuzey Carolina, ABD
Ev sahibi Bobby olanŞehir evi mekanında özel oda
2 misafir1 yatak odası1 yatak1 müşterek banyo
Bobby bir süper ev sahibi.
Pırıl pırıl
Yakın zamanda konaklayan 14 misafir bu yerin son derece temiz olduğunu söyledi.
Bobby Süper Ev Sahibi
Süper Ev Sahipleri, kendilerini misafirler için mükemmel konaklamalar sunmaya adamış deneyimli, yüksek puanlı ev sahipleridir.
Mükemmel konum
Yakın zamanda konaklayan %{percentage} oranında misafir bu bölgeye 5 yıldızlı puan verdi.
Well-lit end-unit townhome in beautiful neighborhood, spacious and clean. Great location close to Rex Hospital and convenient to RDU Airport, RTP, PNC Arena, Shopping (Crabtree Valley Mall and North Hills), downtown Raleigh (7 miles), Umstead Nature Park, State Fairgrounds, NC Museum of Art, and many restaurants and green ways. Room is on 3rd Flo…
Well-lit end-unit townhome in beautiful neighborhood, spacious and clean. Great location close to Rex Hospital and convenient to RDU Airport, RTP, PNC Arena, Shopping (Crabtree Valley Mall and North…
Ev sahibine soracağınız sorular var mı?

Yatak düzeni

Yatak odası 1
1 kraliçe yatak

Olanaklar

Saç kurutma makinesi
Duman dedektörü
Temel Malzemeler
Ütü
Karbon monoksit dedektörü
Isıtma
Mutfak
Kahvaltı
Jakuzi

4,88 (42 değerlendirme)

Temizlik
Doğruluk
İletişim
Konum
Giriş
Değer

Konum

Tam konum rezervasyondan sonra verilir.
Raleigh, Kuzey Carolina, ABD
The neighborhood is a nice set of townhomes tucked way in a community close to Rex Hospital and is comprised of mainly business professionals and families. The location has many routes that are central to get to most anywhere around Raleigh and the triangle quickly. The neighborhood is quiet 90% of the time and the other 10% of the time you may s…

Tarihleri seçin

Bu ev sahibi bir hafta konaklarsanız 5% indirim ve aylık 10% indirim sunuyor.
Bobby

Ev sahibi: Bobby

Kasım 2017 tarihinde katıldı.
  • 98 Değerlendirme
  • Onaylı
  • Süper Ev Sahibi
  • 98 Değerlendirme
  • Onaylı
  • Süper Ev Sahibi
I'm a native of Raleigh, NC and went to school here at NCSU. I have family and a great group of close friends here in the area.

I enjoy meeting new people, working out,…
Konaklamanız sırasında
Most guests keep to themselves, and I always respect my guests need for privacy and down time.

I appreciate my guest allowing me the same.

That being said, I…
Bobby, bir Süper Ev Sahibidir
Süper Ev Sahipleri, misafirlere harika bir konaklama deneyimi sunmaya kararlı, deneyimli ve yüksek puanlı ev sahipleridir.
  • Yanıt oranı: 89%
  • Yanıt süresi: bir gün içinde
Ödeme güvenliği açısından asla Airbnb web sitesi veya uygulaması dışında para havalesi yapmayın ve iletişime girmeyin.

Bilinmesi gerekenler

Ev kuralları
Giriş: 3:00 PM sonrasında
Çıkış: 12:00 PM
Çocuklar ve bebekler için uygun değil
Sigara içmek yasaktır